godnatt elr nå :)

Headern kommer upp imorn :D
Haha fan vilket jävla tjat om headern då :)
Men nu ska jag lägga mig och kolla på tv, puss godnatt! ;)


ointressant info, typ? :)

Nu ska jag börja me min nya header om ni ville veta ;)


Ny header senare elr imorn !

Nu ska jag gå och fixa lite bilder till bloggen ;) Senare elr imorn kommer det upp en ny header ;)

Haha, undvik min otroligt feta arm ... Checka ansiktet istlället ;)


nu får ni se min nya hårfärg :)

Hann inte skriva så mycket imorse som ni kanske ser! I skolan kunnde jag inte heller skriva för att man kom inte in på blogg.se på mobilen! Menmen, nu uppdaterar jag ;) När jag och Carro kom till skolan var det bara att gå till klassrummet vi skulle vara i och lyssna på en gubbe som snackade om gymnasiet, i TVÅ timmar! Fatta va drygt. Sen hade vi typ en halv timmes rast sen skulle vi ha hemkunskap i två timmar, och där satt vi och skrev på¨nå papper hela lektionen .. Okej, vi kolla på nått program i 10 min ungefär. Efter hemkunskapen hade vi SO i 1 timme och 40 min. Sen fick vi sluta. Fan, vill dom ta livet av alla som går i skolan elr?! Sammanlagt har vi kanske bara haft en och en halv timmes rast, och sen lektoner i 100 timmar idag ?! :O Helt sjukt ju :(
Nej, nu ska jag inte sitta och klaga på skolan, den är ju så bra såå ... Hah, not.
Justja, ni ska få se min nya hårfärg oxå :) Kanske blev lite mer en vad jag tänkte mig, men så är det nu :D

Haha, det är ljusare en vad det är på bilden!

;)

Nu kom Carro, måste dra!


haha xd

Asså ...... Ni får kanske se resultatet på håret imorn, :O


Färgar håret .

Haha, nu sitter jag och färgar håret ;)

håltimme :D

Fick sluta tidigare idag bara för att elevensval var inställt :D Skönt det! Snart ska jag färga håret, men ska nog kolla på en film först :)



lunch.

Har lunch nu, är hemma. Carro plattar håret och jag skulle hämta mitt bankkort för vi ska ner till samhället och köpa hårfärg ;) Ni får se sen :D


måndag

Måndag = Låång dag i skolan, fuckfuckfuck! Jag pallar inte :(
Menmen, så kan det va. Och hur ser schemat ut då? Jo ...

Handledning
Engelska
Svenska
Lunch
No
Elevensval


Värsta jobbig ju :(

Haha, nej .. Nu ska jag kolla runt lite på datan och vänta tills Carro kommer ;)



skola imorn, igen :(

Har inte uppdaterat så mkt idag. Haha, har typ vart helt död och bara kollat på en massa filmer hela dagen ;) Men nu ska jag lägga mig och messa lite, imorn är det skola igen :(

Godnatt♥

H-tröja ?

Asså jag måste bara fråga en sak. Vad tycker ni om den där ''H-tröjan'' från gina elr vad man nu ska kalla den? Hot or not? Av mig får den ett stort not! Enligt mig så är den inte snygg nånstans, haha ...


:D

Bara så ni vet ... Filmen var hur bra som hellst ;) Värd att se ;)


sex and the city 2

Nu tänker jag kolla på Sex and the city 2 :)


godmorgon ? typ ? ;)

Haha hej :) Klockan är 9 och jag är vaken, imorn är det skola. F*n va deprimerad man blir :D

Haha en bild sen vi hade ''Måbra-dagar'' i skolan ...

nattligt inlägg :D

Haha jag kan inte sova, så jag får roa mig lite vid datan en stund ;)


Internet har damp :)

Internet har damp, så det blir det sista inlägget för idag. Pallar endå inte sitta vid datan nå mer :)


Bildbomb, bara på mig ;)

Har så sjukt tråkigt så jag har setat och lekt lite me webcamen ;) Typ 100 bilder ? Hahaha nej, bara 9 stycken enbart på mig ;)








Haha Kissie Haka ?
|
v



xd

Precis duschat. & jag har en riktigt snygg blond utväxt oxå :(

Haha vidrigt ..

Såg nyss på ''The human centipede''. Asså så j*vla sjukt vidrig. Haha!


Vakna tidigt ? :(

Jag hatar att vakna tidigt när det är helg :( Då vill man sova länge ju! Vet inte vad som händer idag, just nu ligger jag i alla fall i sängen och skriver här och lyssnar på musik :) Pallar inte gå upp nu , haha!


Kibaszott undor ;)

Blir väl bättre update imorn istället, nu säger jag godnatt!


snyggsnyggsnygg :D

Okej, förlåt. Jag hann inte uppdatera efter skolan! Drog direkt upp till min snygging :) Sen har jag vart där tills nu. Idag fick vi sluta tidigare, tror jag ? Verkade i alla fall inte som att det vart nån stuga eftersom alla gick ? Ja då drog jag och Carro oxå :) Så slutade vid 1 typ :) Det var ju skönt i alla fall! Snart ska jag och mamma äta tacos :D Fett gott, haha! Och då kommer syster och hennes kille hit och äter me oss oxå tror jag :)


.

Godnatt! ♥

lite trög idag :)

Känner mig lite dålig på att uppdatera idag. Men nu får det va så, haha är trött och har brist på saker att skriva + att jag knappt har nå bilder :) Kanske kommer upp ett inlägg senare.. De visar sig :)

Ohyes ;)

Hahah alla på Rättviksskolan är töntar, det är bara jag & Carro som är coola ;)


aa :D

Hemma nu efter en lång och tråkigt dag i skolan ... Hände väl inget speciellt. Samma sak som vanligt, lektioner, lektioner och lektioner. Imorn är det äntligen fredag, skönt! Då går vi bara till 13.40 :D
Vet inte vad jag ska gö nu :) De visar sig ;) Aa, just ja. Ska inte upp till .. Ja den där personen :)

:)

Har lunch nu. Sitter i typ uppehållsrummet me Carro och snackar lite skit ;) Vet inte vad vi har efter lunchen, tror vi har idrott ? Jag har då inte det så vet inte vad jag ska gö medans, sen efter det har vi typ typ en timmes so :-o Fett drygt. Efter skolan drar jag upp till min snygging ;) Får se vad som händer där, haha...

Igen :D

Igår blev det ennu mer besökare, så nu är det ett nytt besöksrekord :)


Väntar på Carro, ska snart dra till skolan! :(


Haha :(

Nu stänger jag av datan för ikväll! Har sjukt ont i magen & mår illa som f*n! Hoppas det blir bättre tills imorn .. Men det lär det väl blir.

Jaja, puss & godnatt! ♥

Hej emo, cutcutcut. Hahah ...

Asså ... Nån mer en bara jag som stör sig på personer som bara lägger ut en massa j*vla emotexter på bdb/facebook/sin blogg mm ... ? Haha fattar hon/han inte att folk tröttnar tillslut och slutar bry sig? Skaffa en dagbok och skriv i, mycket bättre det. För ingen bryr sig endå!

Don't worry, be happy :)






Likadant ?! :(

Nu har jag tvättat ur färgen .... Man ser inte en j*vla skillnad :O Jag tog ljusblond och hoppades på att jag skulle bli ljusare, men vaf*n! Ser ju likadant ut :( Så nu blev jag lita halft deprimerad, jag ville ju inte att de skulle se likadant ut :( Jaja, nu fpr det va så, får be syster göra slingor på mig nån dag ...

Ni ser ju, likadant som förut :O

Färgar håret :)

Kom hem för typ 20 min sen ? Nu håller jag på och färgar håret ;) Vilken färg ? Det får ni veta när det är färdigt :D


Lunch rast.

Har lunchrast så jag sitter hemma och väntar på Carro. Vi skulle hämta pengar! Men nu måste jag dra!


Besöksrekord :D

Besöksrekord på bloggen :D Fatta nu vart jag skit glad ju :) Bra start på morgonen :)
(Klicka för större bild ;) )


Menmen, tillbaka. Precis fixat färdigt mig, men pallade inte fixa håret idag så jag har bara satt upp det i en slarvig toffs, haha! Det får duga :) Nu sitter jag och väntar på Carro som vanligt, sen bär det av till ... Skolan ... Vet inte vad som händer där, pallar inte kolla schemat :)




För dig som vill tjäna pengar på din blogg!

Frossle är en jätte bra sida för dig som vill börja tjäna pengar på din blogg! Bara att registrera dig helt gratis så får du 50 kr när du registrerat dig, jag är själv registrerad där och är uppe i 987 kr på bara en månad om inte lite mer. Nått jag rekomenderar! Bara & klicka på annonsen nedan så kommer du direkt till hemsidan :)
Frossle.com

hm :(

Det är ju inte kul att veta om att man har 4 matte lektioner i veckan när man vet att man går i världens konstigaste mattegrupp me BARA killar :(

Klicka för större bild

stor näsa :O

Haha det låter sjukt, men min näsa är typ skit stor ? Hahahah ....


bloggar.

Sitter och läser lite olika bloggar, får använda det som lite tidsfördriv :)


grymt ;)

Kollat klart på grown ups nu :) Haha den va grym ;)


film :)

Hemma nu! Äntligen ...
Ska sätta mig och kolla på film, uppdaterar sen :)




So endå, -.-

Nej, tydligen så slutar vi bara lektionen lite tidigare?! Haha, fan han kunnde ju sagt det lite tidigare :-o Jaja, så de blir visst so endå, jobbigt!

Sitter i skolan ;)

Sitter i skolan. Haha vi skulle igentligen ha hemkunskap men vi sitter och kollar på nån film om mcdonalds ? Aa den är i alla fall skit tråkig, tror nog de flesta tkr det. Och sitter och funderar på om jag ska dra, men de får jag nog inte för Carro :) så jag får sitta kvar då... Haha! Efter filmen slutar vi, fett skönt! Så slipper so'n :-D Nej , nu borde jag lägga ifrån mig mobilen, annars kanske han som står breve mig blir skit sur och tar min mobil? Haha nejdå ;)

gör det imorn .. :)

Nää ... Jag kollar klart på filmen imorn istället!

fångarna på fortet!

Har precis duschat :) Nej, jag har inte kollat klart på filmen en, haha. Jag kännde för att duscha innan det blev för sent, men nu ska jag kolla klart :) uppadetar när jag kollat klart.

Nu såg jag att det var fångarna på fortet oxå. Blev lite sugen på att kolla på det ...

Mina två småsyskon som jag saknar otroligt mycke ... Har inte träffat dom på hur länge som hellst på grund av att jag inte bor hos min pappa längre.

grown ups

Nu ska jag kolla på film :)

''Grown Ups'' blir det, få se om den är nå bra då! :)


ont :O :D

Haha jag har typ ont i mitt öra ? Men det går väl över om några dagar, de lär jag ju stå ut me . Är fett stolt haha, nej men jag är j*vligt nöjd ;) Fif*n va cp jag är :)


Dagen + hål i örat :D

Känner att det kommer bli lite sämre uppdatering nu när skolan har börjat :( Menmen, får försöka uppdatera så mycket som möjligt! För skolan ska ju inte stoppa bloggningen direkt! Haha, men jaa ... Vi började 8.50 i nått klassrum och gjorde nå tråkiga saker, pallar inte berätta vad som hände i skolan för det var endå så ointressanta saker så inget viktigt :) Sen efter skolan gick jag och Carro runt på samhället för att fördröja tiden lite så klockan kunnde bli 13.45. Vi slutade skolan 12.20 :) sen gick vi till Eva's hårsalong ? Elr va det nu heter och tog hål i örat :D Ni får bild på det! sen gick jag och träffade min snygging ;) Och två till :) Satt vid stranden och snackade lite, sen gick jag hem och dom andra gick hem till sig , haha! Så nu sitter jag här och har precis ätit lite melon.
Just ja, när jag och Carro satt inne på hemköp så höll hon på att kasta ett papper på en stackars liten kille i 7:an hahahaha ;) Fatta vad vi garva ... Så snälla är vi :) Uppdaterar sen för nu ska jag gö nått roligt :)



& ungefär såhär roligt har Carro i skolan :)

skola idag då ..

Är väl ganska klar nu ... Så nu sitter jag och väntar på Carro som kommer vid halv elr nå!

Och efter skolan tar jag och Carro hål där uppe i örat elr hur man ska förklara :D Ni får bild på det sen ;)

Haha, två snabba och slarviga bilder :) Varsegod ;)

Öh aa, min outfit idag då ..

Jeanstights: Only 159 :-
Linne: H&M 49 :-
Tröja: Lager70 245 :-
Fast det känns som det kommer bli lite för varmt me tjocktröja ? :D


f*ckf*ckf*ck :D

Blir det sista inlägget idag, för idag kan jag inte vara uppe lika länge som jag brukar :(

Så puss & godnatt!

& ni får en till bild på mig utan smink ... :)


duscha snart :)

Sitter och snckar i tele me Carro, snart ska jag nog duscha! :)


skola imorn?!?!

Jaha .. Ja då är det skolan imorn då. Jag orkar inte helt ärligt, kan det inte vara sommarlov en månad till bara? Jaja... Fast det känns som jag inte kommer klara 9:an :( I 6:an och halva 7:an gick allt hur bra som hellst, men det var på slutet av vårterminen i 7:an det började typ gå helt fel ? Sen i 8:an vart allt helt knasigt. Går inte in på detaljer. Men somsagt jag får försöka att göra mitt bästa, sen visar det väl sig hur det blir ..

Man får bjuda på sig själv lite .. :)



Tröjan.

Såhär såg tröjan ut som jag köpte :) Den är hur skön som hellst! :D



hemma :)

Har precis kommit hem :) Köpte en tröja. Ni får bild på den snart ;)

Svar på frågorna & bilder på vad jag köpte igår!

Förlåt förlåt för att jag inte skrev nå inlägg igår som jag hade lovat!
Men det var för att vårat internet slutade att fungera :( Menmen ... Jag tar frågorna och lägger ut lite bilder på vad jag köpte igår :)

Vi kan börja me frågorna: ( Okej, det var ju inte speciellt många, haha! )

Postat av: karin
kan inte du lägga upp videobloggar nån gång igen? :)


- Jo det kan jag väl göra!

Postat av:
vem är du tsm med? :)

- Du har ju kommentetrat på min blogg förut då lär du väl ha mig på fb oxå eftersom du vet att jag har kille. Så kolla där så får du reda på det :)

Postat av: Jakob!
Hur länge har du haft din blogg?! :)
(http://thiswasfun.blogg.se/)


- Sen slutet av Juni :)

Postat av:
Är du oskuld ? :)


- Nej det är jag inte.


& här kommer bilder på vad har köpte: ( Ni får klicka på bilderna om ni ska se dom större! )




Två vanliga linnen från H&M! :)



Ett par svarta jeans tights från typ only ? Haha :) Och en vit kajalpenna, men vet inte vart jag har lagt den ;)


Borlänge idag :D Svarar på frågorna ikväll!

Om ungefär en timme kommer Carro hit sen ska vi dra ner till stationen och hoppa på tåget till Borlänge ;) Och då blir det att shoppa lite på Kupolen :D Det behövs! Men jag lägger ut bilder på det jag köpt när jag kommer hem, för nu måste jag fixa iordning mig och lite shit :)

Justja, glöm inte frågestunden. Jag svarar på frågorna ikväll!!

http://sofiehjelm.blogg.se/2010/august/fragestund.html


pusspuss ;)

Vi kom hem vid 12 typ, sen gick jag in och duschade .. Haha mitt i natten ;) Men det är för att jag pallar inte gå upp tidigt imorn och duscka , för då ska jag och Carro åka till Kupolen :D Menmen, nu ska jag sova :) Puss & godnatt :)<3


Dra ut me Carro , såklart ;))

Ska snart dra ut me Carro och träffa två stycken :)

Haha såå vackert ;)

Lösenordsskyddade bloggar

Asså en sak som jag satt och funderade på .. Varför har vissa lösenordsskyddade bloggar för?! Är inte det ganska onödigt, kul me en blogg som ingen läser liksom? Nej ... Men det stör mig lite! De var bara det jag ville säga haha ... ;)


Lite tidigare, det är ju bra ;)

Håll me om att jag är ganska duktig och har vaknat 11 idag :) Lite vettigare tid en typ halv 2 - 2 .. Haha!


frågestund!

Nu är det såhär att jag tänkte ha en liten frågestund på bloggen! :) Så det är bara att fråga nånting ni vill veta elr ja ni kan fråga vad som hellst, om ni nu vill veta nått, haha! I så fall svarar jag på frågorna på Lördag!


no money!! -.-

Haha damp asså! Jag låg och snackade me en viss person i tele och så tar mina pengar slut, f*n oxå!!! -.- Nu vart jag seriöst sur!


Telefååån ;)

Nu har Carro gått hem och dissat mig :) Fast nu ligger jag och snackar me henne i tele :D


Är me Carro :D

Är me Carro, vi har precis kommit hem! har vart ute och kollat runt, sen fastnade vi vid stationen me två saker, haha en av dom är lite cp ? :) Den andra känner vi inte direkt haha! Men nu sitter vi här och snackar ;)

Ni får en bild på Carro, hon har funderingar på att ta livet av sig, tyvärr :'( Nejdå, såklart inte :D


Och ungefär såhär öde är det i Ruttvik :)

schema i 9:an -.-

Såhär kommer vårat schema se ut i 9:an! Värsta jobbigt :O

Ni får klicka på bilden för att se det större!

skolan är onödig ..

Haha vilken sjuk tanke, men jag tycker att skolan är onödig. Man lär sig endå ingenting. Jag lär mig till och me mer på google en vad jag har gjort i skolan :D Den ni ;)

Va gott det skulle vara me glass :)

Datorn i första hand ;) Nejdå :D

Yes, ny vaken allt. Haha fråga mig inte varför det första jag gör är att sätta mig vid datan ;) Ska nog kolla runt lite sen ska jag antagligen gå upp och duscha, man vill ju va fräsch :D


boring ;))

Vilken j*vla tråkig dag det här har vart! Det enda jag har gjort är att setat vid datan, asså seriöst roligare liv kan man väl inte hitta ? :) Jo antagligen , haha ...
Och imorn åker en viss person bort och bara dissar mig i TRE hela dagar :( Men jag lär väl klara mig. Haha, ja de är klart :)
Nej fyf*n, jag vet inte ens va jag sitter och skriver ?! Haha, sjukt .. :D

& jag bjuder på en bild utan smink :)

''tretton''

Har kollat på filmen ''Tretton''. Den är as bra, värd att se! :D


ingen lust att skriva just nu ...

Städat färdigt! Just nu har jag ingen lust att skriva ... Har ont i halsen och fryser som f*n ...


städa

Nu ska jag städa mitt rum, otroligt duktig jag är.

Haha vaf*n ?! :D

Nu har jag fixat ny header och bakgrund :) Vart blått denhär gången, tröttna lite på rosa ;) & för en gång skull så gjorde jag bakgrunden helt själv :) Och header såklart, haha! Fast igentligen ska jag inte ha den där header ... Håller på me en annan, den där är bara där tills jag är färdig me den andra :)

Ja, jag vaknade nyss oxå, kanske man ska börja gå upp liite tidigare eftersom skolan börjar på måndag ... Haha, nejmen får se vad som händer idag. Har inte en aning :)

Nu header & ny bakgrund.

Jag ska göra en ny header och ny bakgrund. Det kanske kommer upp lite senare.

dött på samhället..

Precis kommit hem, vart ute me Carro :) Det var helt dött på samhället för er som ville veta.

& visste ni att man säger ''H'' i slutet på alla ord ? ;)

myggbett :(

Haha jag har ett myggbett på foten som är fett irriterande!! :(

& jag vill gö nån ting! Men vet inte vad :D


segt..

Nu gickt det segt ...

Somnade vid halv 12 igår, och vaknade för en halv timme sen, elr ja halv 2, snacka om att jag måste ha varit trött ? Haha. Vet inte vad som händer idag, det visar väl sig!

Justja! Igår fick jag mitt nya bankkort :) Det andra råkade gå av på mitten, haha ;)
Nu ska jag nog gå upp och fixa mig elr nått sånt.

Får bli en bild på Linneaa supersöta kaninunge :)



Sova nu ? Haha.

Snackar me Carro i tele ... Kom hem från en viss person för typ en halv timme sen ;) Kulkul.
Imorn vet jag inte vad som händer, det visar väl sig. Haha men jag är fett trött så funderar f*n på att gå och sova nu ?! :D


Uppdaterar imorn!

Har ju inte hunnit uppdaterat idag för att jag har vart me Carro och Linnea ... Just nu sitter vi på Linneas studsmatta och typ snackar. Men jag uppdaterar imorn istället, skriver från mobilen nu!

är hemma hos linnea.

Sitter hemma hos Linnea nu :) Jag och Carro har färgat håret på henne för inte så länge sen! Och så har vi badat i hennes pool :D Så nu sitter jag och Linnea här och typ snackar ? ;) Sen kommer Carro tillbaks för hon skulle bara hem och äta :)

Carro i tele & på msn ;)

Sitter och snackar me Carro i tele & på msn ;) Haha vi har skit kul :D

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin

Hemma, men har vart det ett tag.

Nu är jag hemma, elr ja det har jag väl varit ett tag. Men jag har precis duschat, så nu är man fräsch igen :D Ska fixa till mig, sen vet jag inte vad som händer. Jo möjligtvis kanske jag skulle upp till .. Aa ni vet den där personen ni inte får veta namnet på :) Kanske ni får det senare, vem vet ? ;) Nej, nu ska jag blåsa håret, så .... pusspuss ;)

båda sover & jag har tråkigt.

Haha båda sover och jag har skit tråkigt :) Klockan är ju bara 10 så jag kan ju inte gå och lägga mig nu direkt, haha! Nej, men nu ska jag nog gå och kolla om det är nått på tv :)

Jag orkar inte skriva nån rubrik.

Sitter och känner mig lite allmänt osocial :) Haha, typ intresseklubben antecknar! Nejdå, men nu ska jag fixa en sak :)

Mobilbloggar.

Sitter i bilen på väg till min syster. Haha har skit tråkigt, så jag passar på att roa mig me att skriva ett inlägg. Skriver från mobilen just nu :)

Blir lite dålig uppdatering idag ..

Snart kommer min systers kille och hämtar mig, eftersom jag ska vara barnvakt ska jag va hemma hos min syster. Så att idag blir det nog inte lika bra uppdatering!



snackar ..

Nu sitter jag och snackar me Carro i tele ;)

hahaha, så oseriös!

& detta är den underbara skolan som jag ska gå 1 år till i :D Värsta tråkigt att det bara är 1 år kvar, jag kommer verkligen sakna alla snälla och glada lärare, & såklart så kommer jag sakna min underbara klassföreståndare Lillebitt, hon är den jag kommer sakna mest av allt! Nu är det äntligen bara 11 dagar kvar till skolan börjar, längtar sååååå mycket!!! <3


& för er som inte fattar, jag är oseriös -.-

Hemma igen då, haha ..

Nu är jag hemma igen. Jag och Carro gick väl ut vid 6 elr nått ? :D Ja då gick vi runt lite nere på Rättvik, asså shit .. Jag lovar, det var helt dött där nere! Så j*vla tråkigt och bo i Rättvik. Ja, sen gick vi ner vid stranden och kolla, där var det väl lite mer folk, sen efter det gick vi och satt oss vi skolan. Ja, vad gjorde vi där? Jo, vi satt och snackade om allt möjligt ;)

Varsegod, två bilder :)


Får se vad som händer :)

Carro var här nyss! Fast nu har hon gått hem, för hon skulle hem och äta. Men snart kommer hon tillbaka, får väl se vad som händer då :D

vara me carro ;)

Haha ska snart va me Carro, får väl se vad vi hittar på då :)

Nu så...

Nu så ... A, jag har lyckats pallra mig upp och sminkat mig och fixat håret, det enda vettiga idag förtillfälligt ;)


ja, jag är seg :)

Klockan är snart 1 och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Kanske är dax att gå upp, men problemet är att jag inte orkar, haha!
& imorn ska jag va barnvakt, igen ...

idag?

Undra vad som händer idag ? Jag tror jag vet ;)

haha irriterande ...

Asså ibland är datorn f*n i mig irriterande! Jag menar, man ska igentligen göra en viktig sak så ska man bara sätta sig vid datan en liten snabbis, men såklart så fastnar man där längre en vad man hade tänkt sig. Liksom allt runtomkring sig blir oviktigt, och tillslut har man glömmt bort vad det igetligen va man skulle göra, haha all fokus på datan! Nej men typ som nu, jag har setat en riktigt j*vla bra stund och funderat på om jag kanske inte skulle ta och stänga av datan och lägga mig istället, men nejnej. Här sitter jag fortfarande som en liten nörd ... Haha, nää .. Jag ska bara kolla fb sen går jag och lägger mig :)


ett inlägg idag bara, omg!

Shit, bara ett inlägg idag ... Illa! okej, det här är mitt andra haha! Men aa, jag har inte setat vid datan så mycket, nu på kvällen har jag städat mitt rum lite. Det såg förjävligt ut, typ massa kläder på golvet ? Haha. Men jag ska försöka att börja lägga in kläderna i garderoben och i tvättkorgen istället för att dom ska ligga på golvet liksom, men det kommer väl vara så i typ 2 dagar sen ligger det en massa kläder på mitt rum igen, haha hopplöst ...


Mobil :D

Ursäkta för min dåliga uppdatering idag. Men idag har jag i alla fall vart me Carro och Tove! Vid 12 träffade vi Tove vid stationen sen gick vi runt och kollade lite, jag och Carro beställde tid för att ta tål i örat där uppe elr hur man nu ska förklara. Sen gick vi hem till mig och hämtade lite daker, sen gick vi till banken för att fixa ett nytt bankkort till mig för att det andra har gått i av på mitten, haha inte mitt fel säger vi :) Efter det gick vi runt lite till på samhället! Sen vid 4 så gick vi till ICA och hämtade ut min mobil ;) Sen efter det gick vi hem. Så nu sitter jag typ fastklistrad vid min mobil ? :D Haha, aja ... ;)

Haha, ni får tyvärr inte se vad jag har som bakgrundsbild :)

Hur man tjänar pengar på bloggen!



Ja, nu ska du få svar på tal här anonym!

Först så går man in på http://www.frossle.com/ . Sen så registrerar du dig där, och när du har registrerat dig där är det bara att logga in och börja ladda ner annonser. När du laddat ner annonsera så kan du lägga in dom på din blogg. Hoppas du är nöjd nu! Och varför så otrevlig ? Är du så desperat efter pengar? Då kan du ju lika gärna gå ut och sälja dig så ska du se att du tjänar lite cash direkt i handen.

trög ;)

Vet inte vad jag ska skriva. Känner mig lite trög idag :)


Ligger i sängen

Ligger i sängen, skulle gått upp för en timme sen! Ska till en om en timme, så får skynda mig lite ;)

9:onde inlägget!

Shit, de här blir mitt 9:onde inlägg idag, riktigt duktig på att uppdatera känner jag ;) Haha, f*n va är det för fel på mig ? :D


:D

Livet känns förtillfälligt hur j*vla f*ucking bra som hellst just nu!! :D


mobil ;)

Ny mobil beställd! Glad ? Ohyes :D

pengar :D

Mer och mer pengar för varje dag som går :)
Fan om en månad är jag säkert uppe i över 1000 kr!!


Hårfärg ?

Sitter här i min lilla ensamhet och funderar på vad jag ska färga mitt hår i för färg ? Kanske mörkbrunt igen? Nja, tveksamt, jag vill typ ha ljusbrunt, men lite svårt att färga från mörkt till ljust. Elr kanske lägga i lite slingor, men dom kommer väl bli oranga, elr hur det nu stavas? :) Elr jag kanske ska använda avfärgning så jag får min vanliga hårfärg tillbaks ... Nej tack, verkligen inte. Nej, jag vet inte hur jag ska göra. det visar sig ;)

Hårfärgen som jag har nu.

haha.

Sitter uppe i köket me mamma, Ulf, syster, mormor & morfar. Haha har ganska tråkigt ..

Nej men nu ska jag nog gå ner på mitt rum och roa mig lite vid min data ;)


:D

Weeeii :D ♥

2 veckor kvar ...

Skolan börjar om prick 2 veckor. F*n jag tror jag avlider ...


Sova i min säng (:

Inatt blir det att sova i min säng igen :( Haha har inte sovit i den på 2 veckor ...
Men jag kan då säga att mammas säng är mycket skönare en min :O Jaja, och förresten så har jag inte hittat tv dosan en. Mamma kommer typ få damp ? Men hon kan ju i alla fall vara glad att jag inte hade sönder hela tvn elr nått annat ennu värre, typ brännde ner huset ? :) Haha vilken j*vla tanke!


mhm.

Nu har jag städat HELA huset, damsugit, torkat golven, diskat, tvättat .. Ja en massa har jag gjort, tog nåra timmar, menmen. Så är det ;)
Och nu sitter jag framför tv'n och degar och äter gurka me ketchup ... Hahah, de där låter helt sjukt men jag lovar det är skit gott :d Men nu ska jag fortsätta me det jag gör!


- Försök inte ändra på mig. Jag kommer endå aldrig bli som du vill att jag ska vara ;)


höhö.

Ego.





klar ;)

Nu är jag färdig duschad och ganska klar, ;)

Ni får en snabb och ganska ful nytagen bild ;d

vet inte, kommer inte på nån rubrik.

Känner att jag somna ganska tidigt igår. Men det var skönt ;)

Idag blir det väl att städa hela huset, för imorn kommer mamma hem :D Haha fatta, jag har saknat henne fett mycket ju :( Sen måste jag leta fram den där j*vla tv dosan som Edwin slarvade bort igår! Annars får nog mamma damp på mig o.O vad ska jag mer göra idag då ..? Äh det visar sig, men nu ska jag ut me Tyke, sen ska jag duscha!

social på sms ;)

Nej, fyf*n. Nu stänger jag av datan och går och är social på sms istället,

pussss

mitt hår!

Jag vill ha tillbaka mitt långa hår igen :(


åkt hem.

Nu har dom äntligen åkt hem ...

halv 6

Halv 6 .. Asså? Nej, jag är verkligen inte alls trött.

bilder.

Haha ni får ett litet nattligt inlägg :) Har skit tråkigt så jag slänger in två bilder som jag har redigerat för lite skojjs skull, haha!

Redigerad



Orginal


Redigerad


Orginal


Brist på nånting att göra ? Mhm, mena det :)

Nu ska jag nog gå och lägga mig, fast nej. Jag tror jag stannar uppe ett litet tag till ;)

Ensam

Nu sitter jag här i vardagsrummet helt ensam, Mathilda och Edwin sover, Carro gick nyss, det gjorde den andra oxå. Alla bara dissa mig. Haha nej då. Men jag vet faktiskt inte vad jag ska gö nu ? Blir väl att titta på tv, för det finns ju inte så mycket mer att gö ..

CAAARRRRROOOOO

Nu är Carro här och hjälper mig lite :)

-.-

Ja, nu är jag barnvakt, och det går ju ganska bra. Förutom att en viss liten Edwin springer omkring.

.. Nej nu kan jag inte skriva nå mer för Edwin håller på och typ river halva vardagsrummet?! Haha nej, nu överdrev jag!

barnvakt.

Måste ju erkänna att jag var väldigt duktig och gick upp kl 10 idag. Fast det var min syster som ringde och väckte mig hehe ... Hon ville att jag skulle vara barnvakt åt hennes barn idag, så det ska jag vara. Hon skulle typ komma vad 12 elr nått sa hon, och sen så ska dom sova här. Haha jag får då i alla fall lite sällskap :) Och jag vill att mamma ska komma hem :( Okej, det låter kanske lite töntigt, men ja, jag saknar henne. För jag har inte träffat henne på nästan två veckor, för att hon inte är hemma och har lämnat mig helt ensam hemma.

damp?

Haha min dator är typ helt cp? :(

Och ja, jag vet. Jag har min lilla konstiga fantasi :)

:s

Asså hallå?!?! Alla verkar typ vara helt borta idag? :s


tv.

Sitter och kollar på tv :) Idag har väl inte hänt så mkt, va ner till Konsum och handlade lite sallad och shit till marsvinen. Carro hängde me oxå! Sen har jag väl typ bara städat och lite sånt idag. Aja, men nu ska jag fortsätta kolla på tv!

Sol :DD

Det är typ varmt och soligt ute ? :D Men vaf*n gör jag inne då ?

Haha vackert ...



Vaknat

Har precis vaknat ..

Förlåt :(

Förlåt, har inte hunnit uppdaterat så mkt idag ..
Har vart uppe hos en och vart lite social där :) Va där till halv 7 typ, sen när jag kom hem var det bara att gå ut me Tyke direkt, sen har jag väl inte gjort så mkt, har bara inte orkat sätta mig vid datan.


sms :D

Visst är det mycket roligare att gå upp på morgonen när man ser att man har fått ett gulligt sms? :)


movie ? :)

Kanske man ska ta och ladda ner en film? Men vet inte vad man ska se ...

Äh får kolla runt lite då.



det gammla vanliga.

Snackar i tele me Carro, idag har jag inte gjort nå speciellt faktisk. Det enda vettiga jag har gjort är väl att jag har vartit me .... ;) och nu mår jag illa :(


design ..

Spelar ingen roll hur jag gör, jag bli ju f*n aldrig nöjd me min design :D

godmorgon ?

Godmorgon ;) Fast nej, jag vaknade för en timme sen. Haha, uppdaterar sen.

trött, så godnatt.

Haha godnatt ... ♥


snackar i tele.

Ligger och snackar i tele :)

Header.

Gjort en ny liten slarv header som får vara där tills jag fixat bättre bilder :)

lite fler bilder.

Hittade lite fler bilder från båten , fast dom låg på min digitalkamera ;)








Micro :d

Har precis vart ute me Tyke, och nu sitter jag och snackar me Carro i tele :)

Haha hon heter ''MicroNises'' i min tele, väldigt vackert namn om jag får säga det själv :D




Händer ?

Undra vad som händer idag? Vill gö nått kul, men vet inte vad haha ..

Vad gör ni andra idag då? :)

sol ;)

Sol :D Det gillar vi ;)


Haha köra på oplattat idag ? Nej, tror nog inte det :)

städa

Även fast jag städar blir det ju inte rent?! Jobbigt att ha hund när dom bara hårar ner hela tiden ...

Men ja, så är det. Nu ska jag gå och plocka ur diskmaskinen och fixa lite.

beslutsångest!

Folk gör så att jag får beslutsångest!

 


Slut snart? :(

Vart har sommarlovet tagit vägen igentligen? Allt har typ gått jätte fort?! Det är bara 23 f*cking dagar kvar till skolan börjar ..
JAG VILL INTE BÖRJA 9AN, JAG VILL INTE KOMMA TILLBAKA TILL RÄTTVIKSSKOLAN!

Men en sak som är säker, det här har vart världens bästa sommar! ♥







Haha så fult, men somsagt jag bjuder på den :)



jag dör?!

Asså jag döööör!!!

Nej nu överdrev jag .. Men asså jag mår skit illa :(

.

Sitter och snackar i tele me Carro, vi va nyss ner och handlade.

Har precis vart ute me Tyke, Carro och den andra har åkt hem :( Så nu har jag fett tråkigt ... Haha nej men typ efter 1 elr nå så ska Carro hänga me mig ner och handla.

Och förlåt för att det inte har blivit så mkt bilder, men det är för att jag har lite dåligt me bilder förtillfälligt.


diss.

Alla bara dissar mig och sover :( Så jag får väl sitta här i min lilla ensamhet och inte gö nånting.

RSS 2.0