HV !

Åkte till Leksand imorse och kolla gymnasium me Linnea :) Så nu har jag äntligen bestämt mig, HV på Leksandsgymnasium. Om jag inte ångrar mig och väljer nått annat förståss. Sen blev det Insjön, för Linnea och hennes mamma skulle köpa grejer till hennes rum och jag köpte ett par nya hörlurar :)


?!

Trevligt ...


Vart inget jobb.

Jag och Linnea skulle jobbat idag i Borlänge igentligen, men det vart nått så det blev inte så :( Men vi får pengar för det endå, haha! Blev Kupolen istället, köpte mössa på stadium och en tröja på cubus :)




Love♥

Har väldigt tråkigt. & saknar H :(. Världens bästa kille det :)


SystemKamera bilder :)

Det får bli lite av ett bildinlägg ;) I alla fall, igår var Linnea och jag och knäppte kort på hästar, grisar och kossor, HAHAH XD Det ska vara till en sak på SSK'n. Sen så ser ni att det är lite sådär halvknasiga randombilder på oss oxå :) Fick me mig kameran hem så vart lite bilder på marsvinen och Tyke, haha. Och idag så fick Bosse tillbaka kameran och la in bilderna på en varsin skiva till mig och Linnea :)

( KLICKA PÅ BILDERNA FÖR ATT SE DOM STÖRRE )




Bild och låt ?

Neej, jag vill inte till skolan imorn :(

& det går inte att lägga upp bild elr låt ? :|

The Ana Gina Show!

~ Madcon - Glow ~


~ Shontelle - Impossible ~



Nu ska jag kolla på '' The Ana Gina Show '' , så jäävla bra :)


VIKTIGT INLÄGG!!!

Och så kommer jag här och har inte skrivit sen i Söndags :P Va duktig jag är, hihihihihi. Nejdå, men nästa vecka får jag gå till skolan igen, lite skönt om jag får erkänna.. Och så sitter ni här och bah; Öhhh, ofta hon vill till skolan liksom?!?! Vem vill de?!?!?!
Jo, såhär är det... När man inte har varit i skolan på 5 veckor så blir man rätt trött på att bara vara hemma :) Fast när jag väl kommer tillbaka kommer det bli såhär; OMG!!! Jag orkar inte skolaaaan!! :tired:
Hahaha! Fan va sjuk jag är :) Och jo förresten..... Elr nej det var inge...

Men i alla fall. Nu ska jag typ kolla på film ( Åh så kul ) som jag gjort varenda dag i flera veckor?! Men jag använder det som tidsfördriv :)


Står så bra där :)

Idag är jag trött ....... VÄÄÄLDIGT TRÖTT. Vi somnade vid 6 ungefär och vaknade 9 :) Sen vid halv 1 kom mamma och hämtade mig, sen har jag inte gjort särskillt mkt :P Ska packa upp min väska hade jag väl tänkt mig. Fast den står så bra där den står, så den kan få stå där ett tag till :) Det där lät lite skumt men ja.


LG touch.

Åh gud, jag är både pigg och trött på samma gång. Hur fan går det ihop?! :P
Men jaa .. Jag och Linnea gjorde pizza för typ en timme sen ? Den vart skit god! :D Och jag har fått lånat H's mobil, en LG touch. Värsta nice ju :)


Hemmagjord pizza :)

Godmorgon lite senare, om man säger så ? Haha, det där lät lite konstigt :P Men i alla fall. Jag och Linnea gick och la oss vid vid 5 ungefär sen sov vi till klocklan 11 då nån ringde och väckte oss, haha! Sen har vi städat (elr ja hon har väl städat mer en mig, hah) Och vad vi ska göra senare vet jag inte riktigt ... Men vi ska i alla fall göra hemmagjord pizza ikväll, gott! :)


Nytt mode, haha!

Vinterns nya mode liksom ;) ↓


Jakke & Leo - Vårat år




Är hos Linnea :D

Är hos Linnea nu ;) Båda vi sitter vid datan och är osociala mot varann, haha nejdå! Idag har vi flummat, flummat och flummat ... :) Och färgat håret på henne har vi oxå gjort. Om ni vill veta vad hon har för färg får ni checka in hennes blogg om någon dag: http://rattviksbruden.blogg.se :D


Smoothie.

Har precis gjort en skit god smoothie ;)

◊ 2 dl Yoghurt
◊ 2 dl Bär
◊ 1 dl Havregryn

◊ Sen är det bara & mixa ihop me en stavmixer.

Ska packa snart oxå, eftersom jag ska sova hos Linnea hela helgen :D
Så kommer inte bli så många inlägg under dagarna antar jag. Men ni klarar er :)



Rörigt.

Herregud ... Satt och skrev till en massa folk på msn och facebook. Snacka om att det vart rörigt efter ett tag :D


Resultatet.

Och här har ni resultatet ↓


Färgar håret.

Håller på och färgar håret.
Bild får ni sen ;)

& ungefär såhär snygg är jag just nu då :)


& förresten:
jag om JA! IDAG ÄR JAG FAN SUR!:
åfyfan, jävla tönt! INGEN vill läsa om dig, ditt hår och ditt jävla hårspray!´Dim blogg kan bara dra åt helvete
IP: 193.235.138.40
11 November, 09:26

◊ Vad gör du då inne på min blogg ? ;) Men tack i alla fall, jag tar det som en komplimang , ;)

JA! IDAG ÄR JAG FAN SUR!

Godmorgon! Hoppas alla har sovit gott, jag har då inte sovit ett jävla dugg!!!
Och tänk att en hårspraysflaska kan förstöra ens dag, den var slut och jag är i STORT behov av hårspray just nu!  Bara för det måste jag ha uppsatt!! Och jag som vill ha utsläppt! :mad: Nej, fyfan, idag är jag jävligt sur!! :mad:

( Klicka för att se större)


~ SofieHjelm ~

Sofie Hjelm hade tänkt gå & lägga sig nu, för hon börjar bli ganska trött ...

Godnatt ♥


Verifiera din kommentar .....

Ganska jobbigt när folk har såhär när man ska kommentera ... ↓ :|


Kallt elr varmt

Går varken att ha mitt fönster öppet elr stängt.. Blir antingen för varmt elr för kallt, haha :O

Snö.

Trevlig ...


Jaa, man tröttnar tillslut.

Medans alla andra är i skolan, sitter jag här hemma som vanlig och inte gör ett jävla piss. Okej, jag gillar inte alls skolan, men bättre det en att bara sitta hemma hela dagarna och inte göra nått. Faan man tröttnar tillslut :tired:


Grattis Linnea!

& idag fyller ju Linnea 15 år ;)
grattis till henne :D



Har i alla fall nyss kommit hem :) Gick till H vid halv 2 (?) Sen vid klockan 6 så gick vi och några till och åt pizza ... Gott, länge sen man åt det :) Så nu sitter jag här som jag alltid brukar gö. Tror nog att jag ska kolla på film faktiskt ;)


''1, 2, Freddy's coming for you.''

''1, 2, Freddy's coming for you.
3, 4, Better lock your door.
5, 6, Grab your crucifix.
7, 8, Gonna stay up late.
9, 10, Never sleep again."
... Haha ;)



- Fråga;
Har ni någongång köpt en present till eran pojkvän, som sedan gjort slut dagen efter innan man ens hunnit gett honom presenten ?


När jag vill.

Haha, jag är så jääävla smart! ;)

Men i alla fall, nu kommer det bli såhär att jag bloggar när jag känner för det! Har andra saker för mig en att sitta och blogga 24/7. Kommer alltså inte bli lika bra uppdatering som förut, tyvärr ... :( Hoppas ni inte kommer sakna mig allt för mkt ? ;)



Kanske ?

Nej, jag orkar inte skriva ...
Kanske blir en liten bloggpaus endå.


2 dagar ;)

Oj rekord .. Jag har gått utan smink i 2 dagar. Det är fan inte ofta jag gör det ;) Men ganska skönt faktiskt, även fast man känner sig lite ..... Jaa, vad ska man säga ? Man känner sig så tom utan smink, HAHAH! :cool:

SAW VII

Åh, jag har laddat ner saw VII (7:an för er som inte fattar) :D Synd bara att det inte är svensk text, men jag lär väl fatta endå .. :cool:

Mysig bild måste jag säga ;)

Jaa ...

Haha, typ första gången på länge som jag vaknar vid 11. Okej .. Jag var väl vaken till typ halv 5, men endå :) Vet inte vad jag ska gö idag, så skriver jag fan alltid! Inte mycket till liv jag har ibland .. :P


Varsågod ...

Nu börjar jag känna mig lite trött ...
Slänger upp lite randombilder, sen ska jag sova :P

& nej jag har inte nå smink på mig som ni ser .......



Nattligt inlägg :)

Haha, ni får ett litet nattligt inlägg :P Klockan är snart tre och jag kan inte sova, jag har faktiskt märkt en sak .. Dom dagar jag äter då kan jag knappt sova alls på nätterna! JOBBIGT! Nu ska jag redigera lte bilder som jag har tagit, några bilder kanske kommer upp här ..

RSS 2.0