~ We no speak Americano ~

Nejfan, jag kan inte sova :( Får roa mig lite vid datan en stund. Håller i alla fall på och laddar ner lite musik just nu ...

Yolanda Be Cool & Dcup - We No Speak Americano

Dyker upp ett & annat minne från i somras när man hör låten ;)

Nattinatti ;)

Godnatt


Min glugg är riktigt ful :D

Sitter och checkar film på datan uppe i soffan ;) Haha fick lov att pausa och göra ett inlägg :D





Haha & kolla vad ful min glugg är .. :( ↓ Kanske inget man ens lägger märke till, men jag tycker inte om den alls :(

? :)

Är hemma just nu, dom andra har idrott på Jarl! Följde Linnea upp dit och tog Tyke me mig, sen gick jag hem igen, så nu sitter jag här :) Haha ..


8.18 :P

Vad ska jag skriva ?! Det tog lite stopp, hahah! Nejdå ... Men snart kommer Carro och Tove, sen är det skola, slutar 15.40 :( Menmen, det är ju endå sista skoldagen för den här veckan så det är ju i alla fall bra!



Hejhopp :)

Kom hem vid kvart i 8 ungefär, gick in och duschade då :) Imorn är det sista dagen i skolan för den här veckan, på Fredag är vi lediga bara för att det är marknad! Då ska jag och Linnea jobba och få lite pengar för det ;) Elr ja , så lite blir det väl inte ... ;)

& vi skiter i bild i det här inlägget .. ^^

Fin underhållning det :D

Snart ska jag gå upp till H och roa mig där lite, haha :D

En liten halvt handikappad Sofie som ser att hon måste noppa ögonbrynen ;) Haha fyfan ....

Förlåt :(

Kunnde inte uppdatera igår, sov hos Linnea, så det var därför!! :(

Menmen, nu är jag här igen ;) Har slutat elr jaa ,.. Det gjorde jag kvart över 12 men endå, fick lov att åka till mammas jobb för att hämta hemnyckeln så jag kunnde komma in haha, förresten så är det skit kallt ute :( Jag vill ha sommar , inte höst/vinter ?! Aja ... Vet inte vad jag ska göra, det visar väl sig ^^


Snabbt inlägg, ful bild :D

Haha ett snabbt inlägg! Sov till halv, inte mitt fel att jag är för lat för att gå upp ;) Men det är skönt att sova ju :O


XD

Neh , det blev nog inta att sova hos Linnea endå, haha xD Imorn är det prov i SO, jag har faktiskt läst på .......

:)

Orkaaaa

Hemma! Skolan va tråkigt som vanligt .. ? :D Ska sova hos Linnea inatt tror jag, just nu är hon på ridklubben men hon skulle ringa mig sen :) Så blir nog inte nått mer inlägg idag antar jag!


Ojoj :O

Vaknade vid kvart i 8 så det var ju lite mindre bra. Fick skynda mig upp! Nästan rekord jag hann göra mig klar på en halv timme, fan va bra jag är :)



Yeye xd

Nu är jag hemma ;) Elr ja jag kanske har vart det typ 20 min, men endå :) Haha, jag är skit trött så ska jag checka film ...... Igen :)


Japp :)

Kollade typ på en massa filmer igår, sen så somnade jag vid halv 4 kanske ? Vaknade 11, då gick jag upp och duschade och fixade mig :) Nu är det tänkt att jag ska dra upp till H ;)


Tråkig Lördag.

Jag har vart lite allmänt filmberoende idag om man säger så, haha! :) Vet inte vad jag ska gör nu .. Kanske kolla på nån mer film ... Gud vilken jävla tråkig lördag :P

Bild sen i vintras som jag tog när jag och Linnea hade foto/video på elevensval .. ^^

25 September.

Nu är jag vakeen :)

Haha, illa :)

Oj, idag har jag bara gjort ett inlägg .. Inte bra det! Ligger i soffan och kollar på tv, fast det finns ingenting att kolla på bara en massa tråkiga program. Kanske ska ta och kolla på nån film som jag ladda hem igår. Laddade nämligen ner 4 filmer!

Fastnar inte på bild just nu, så det får bli en från imorse. Som ni antagligen redan har sett.


Yes :D

Slutat, så skönt :D På matten hade vi diagnos, jag kunnde ETT tal, fan det var ju skit svårt ju!! Och sen var jag hos skolsyster. Hände väl inte sådär mkt mer i skolan idag :)


Så :)

Sådär :)
Haha, jag brände örat på plattången, gissa om det gjorde ont och gör fortfarande skit ont :( Menmen, sånt händer, hahah! Jag och Carro får skjuts till skolan idag för det spöregnar. Det har typ regnat i flera dagar nu ? Fan va less man blir på regn!!


Fredag :D

Idag är det Fredag, det betyder kort dag i skolan, 12.20 slutar vi ;) och sen är det heeelg :D Skönt!!
Nu sitter jag och väntar på att min plattång ska bli varm, :) Men jag uppdaterar lite senare!

Haha fint .. Mitt bruna underhår sysns inte ens på bilden :)


Home ;))

Hemma :)

Haha, hittade fan ingen bra bild så det vart på Linneas gammla mobil och öh ... Komunhuset ? XD

.

Är hemma :) Men ska till skolan lite senare, dom andra har idrott uppe på Jarl. Det regnar ute så varför ska jag förlja me dit och titta på när dom har orientering? Aja, var nyss hos skolsyster och snackade lite! Trevligtrevligt .... Sen är det SO, gud så tråkigt :(


Torsdag.

Hejhopp :) Elr nått .... Typ :D Haha, jag vill ha Fredag NU! Men bara en dag kvar, de är ju tur.
Haha, vafan skriver jag för nå?! Känner mig lite allmänt flum just nu :) Aja, om en halvtimme ska jag till skolan, trååååååååååååååååååååååkigt ....... Aa, så är det ;)

pussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss XD

Amen gud vilken snygg bild dåå!!! HAHAH, elr inte! :D

Dagarna går fort :(

Precis duschat :) Ska sätta mig och kolla på lite tv nu hade jag väl tänkt mig, det är simpsons på 6an , haha så bra ;) Och imorn är det Torsdag, gud va dagarna går fort, det var ju liksom Måndag nyss :O Aja ... ;)


:)

Filmen va ju asbra :D


Film ;)

Nu ska jag se ''Vampire Suck''. Få se om den är nå bra då ;)


12:38 :)

Har slutat :) Elr jaa, jag har, inte dom andra. Men det va lunch nu och efter det är det idrott och det har somsagt inte jag. Så varför stanna kvar då liksom ? Bara sitta där och inte gö nånting, kul :)
Men nu ska jag faktiskt passa på och plugga lite engelska. Lite stolt över mig själv för den här veckan har jag faktisk gjort jätte mycket i skolan jobbat lite extra om man säger så, ska försöka få VG i nått ämne ... Haha jag låter som världens pluggis. Menmen, det är ju alltid värt ett försök.

Och fan va kallt det har blivit då, typ bara på nån dag?!


Va dålig jag blivit :(

Gud va dålig jag har blivit på att blogga. Typ 2 inlägg per dag :( Inte bra alls! Men får försöka bli bättre på det!

Kör me uppsatt idag .. ^^


Hah, fake smile ..


MTV :)

Kom hem för inte så länge sen, har vart ut me Tyke oxå! Inte hänt nått speciellt i skolan idag :) Lika tråkigt som vanligt.

Och nu sitter jag i soffan och kollar på tv :D


Regn!

Det spöregnar ute?! :( Nice ..
Går till 15.40 idag. Haha, dålig dag idag! :D

The Scientist - Coldplay


Top Up XD

Har precis kommit hem, gick upp till H direkt efter jag slutade skolan! :) Sen gick jag därifrån vid 6 typ, mötte Carro vid Statoil för jag bad henne komma dit för jag skulle fylla på H's mobil! Fick pengar av han och gick ner dit :) Aa, men nu är jag hemma, ska jobba lite me engelska. Japp, ni läste rätt, jag har tagit hem läxor, helt otroligt. Sen ska jag duscha!

Haha, såå ful engelskabok vi har ;)

Tråkig :)

Jag måste nästan vara ganska tråkigt?! :D Jag har liksom alltid en tjocktröja på mig sen ett par jeans samma frisyr varje dag, och likadan sminkning varje dag, faan va tråkigt jag är asså ;)
Går till 15.40 idag :(


Haha, ja? Vad annars :D

Haha, lite dålig uppdate idag. Men nu är det så :)

Anonym om Pengaar ;):
som hora eller ?
IP: 213.64.16.193

Svar; Jaa, vad annars ? :)
19 September, 19:32

:)

Hejhopp :D
Haha, fastnar inte så bra på bild idag ;)

Pengaar ;)

Ja, somsagt. Jag och Linnea jobbade idag! Tjänade 500 spänn för det! :D

Jobb!

Haha, vaknade typ vid halv 8 ?! sen har jag legat och spelat på mobilen hur länge som hellst. Snart ska jag väl gå upp och fixa mig eftersom jag och Linnea ska jobba i Borlänge idag :) Så vi ska åka vid 11 ungefär!

Haha bilden tog jag i vintras när jag och Linnea hade foto/video på elevensval.

Nej ?

Anonym om Kom på eget istället!!:
vadå det är väl knappast bara du som tar hål i öronen ?
IP: 83.185.26.3
17 September, 20:48


Svar; Eh, nej det har jag inte sagt heller, elr har jag det kanske ? :) Eftersom du inte känner mig vet du inte heller vad jag syftar på, sug på den du!

Kom på eget istället!!

Varför måste folk göra samma sak?! Kan dom inte komma på eget? Snacka om att man blir lite irriterad?! :O



Film :)

Sitter och snackar i tele me Carro, snart ska jag kolla på film ;)

:D

Hemma. Och nu är det helg :D

sara om Kvart i åtta :D:
kan du skicka in din spotifylista ? :)
IP: 92.33.139.214

Svar; Har inte spotify!

Kvart i åtta :D

Oj, idag måste jag vart ganska snabb, jag brukar liksom aldrig vara klar kvart i 8, haha! Men de är ju bra. Slutar 14.30 idag, sen är det helg :D Och imorn ska jag och Linnea jobba i borlänge, :)


:)

Sådär. Nu är jag hemma :)


13.00 ;)

Hemma, fast inte så länge. Dom andra har idrott vid jarl, då passade jag på att gå hem och vänta eftersom det regnar. Inte så kul att stå ute då liksom ;) Dom slutar vid halv så det är en halv timme kvar, sen är det bara SO kvar sen slutar vi, får se om jag kanske skulle upp till H efter det :D

Shit vilken snygg bild måste jag säga, NOOT :D

Regn :(

Haha, jag och Carro får skjuts till skolan idag av hennes mamma :) Det spöregnar ute, inte så kul och bli alldeles blöt direkt. Går till 15.40 idag. Näst sista dagen i skolan den här veckan i alla fall, de är ju skönt. Nu ska jag kolla runt lite på datan , sen kommer Carro!


Ingenting, haha ;)

Jag och Carro sitter i min säng och gör väl mest ingenting ? Vi har letat proplats och ringt men vafan, antingen så svarar dom inte och de som svarat har vart skit otrevliga! Riktigt dåligt måste jag säga. Så nu skiter vi i dethär!!

Klippa upp låset!

Hemma. Jag har slutat inte dom andra eftersom dom har idrott och det har inte jag ;) Och i skolan idag fick jag lov att klippa upp mitt lås, för jag hittade inte nån av mina nycklar, sen ser jag att min skåpnyckel ligger här på mitt skrivbord hahah :( Men så kan det va. Jag och Carro ska åka och köpa nytt. Sen ska vi fixa praoplats oxå.


Kort dag :D

Kort dag idag! :D Är färdig och allt nu. Sitter och väntar på lilla Carro som typ kommer om 25 min ;) Och jag måste leta fram mina skåpnycklar oxå vet inte vart nån av dom är.




Hejhopp :)

Gammal men bra endå, :)


Höst.

Precis kommit hem, hände väl inte så mycket idag. Haha, jag såg säkert helt jävla sjuk ut på skolfotot :) Sen var jag och snackade me Tord och rektorn, dom sa väl inte heller så speciellt mycket!
Nu märks det i alla fall att det är höst, haha.

Skolfoto :O

Haha, idag är det en lång dag oxå. Går till 15.40, igen!
Klockan 10 ska vi ta skolfoto, undra om jag kommer blir nerkluddad i skolkatalogen som man kan låna i kiosken igen ? ;)



18.20 , heheh :D

Drog upp till H nästa direkt efter jag kom hem från skolan, slutade tidigare idag :) Hände väl inte så mycket i skolan, först handledning, efter de var det engelska, sen hade vi typ en timme och 20 min (?) svenska, och där började jag skriva på en novell vi ska ha klart den här veckan. Sen hade vi lunch och sen kemi!
Imorn är det skolfoto oxå.


Måndag.

Lång dag idag. Går till 15.40, jobbigt!! Snart kommer nog Carro antagligen :)


Skola imorn.

Har precis duschat. Blir sista inlägget för idag. Imorn är det skola, igen.


En timme :D

Hade lite tråkigt så gick ut och gick me Tyke, va ute en timme ungefär ;) Vet inte vad jag ska gö nu faktiskt! Fortsätta nörda ''Bubble Town'' på datan. Haha, så jäävla kul, XD


:)

GOOOOOOOOOOOOOODMORGON!!!! Aa, fast ne. Jag vakna halv 10 :)
En halvtimme senare en igår, coolt ;) Haha nej.

Mammas data!

Sitter i köket vid mammas data, honn är ute me Tyker, men kommer nog snart haha :D

PRAOPLATS, HJÄLP!!!

Jag och Carro sitter och letar praoplats! Någon som kan komma me nått förslag på vad man kan praoa nån stans i Stockholm?!?!


Såhär gör vi ;)

Haha, sitter och väntar på Carro, :D Får se vad vi hittar på!





Dusch.

Nu ska jag ta en dusch så jag blir lite piggare!

Förlåt :(

Förlåt att jag vart lite dålig på att uppdatera igår kväll! Men det var för att jag mådde så jävla illa och pallade därför inte sitta vid datan :( Men nu så är det väl lite bättre :)

Made.

Haha sitter i soffan och kolla på ''Made'' på MTV ;) Har ont i magen :( Men det går väl över!


Ganska färdig va ? :)

Nu är jag ganska färdig :) Väntar på Carro som typ kommer om 20 min ;)

Haha!





Lockigt hår, haha.

Haha, kolla vad lockigt mitt hår blir när jag inte har plattat det! Fast aa, nu är det ju tänkt att jag ska gå och platta det ;)


:*

Blir sista inlägget för idag!
Har precis duschat om det intresserar er :) Ska kolla runt lite på datan sen kolla på tv elr nått. Är sjukt trött. Imorn är det sista skoldagen för denhär veckan, sen helg :D Så skönt!! Och så ska jag träffa H imorn oxå tror jag ;)

Ingen blogglust.

Är inte direkt sådär pepp på att blogga idag ...
Men det blir väl nått mer inlägg senare.

Usch, jag vill då inte ha tillbaks brunt hår igen! Elr ja, inte en på ett tag i alla fall!

Skit kallt i skolan ju!

Har precis kommit hem och har bytit om till mjukisbyxor och tjocktröja, så skönt ;) Är skit trött, så ska nog kolla på en film och bara ta det lite lugnt, haha :)

Svårt ;)

Idag känns inte heller som en bra dag. Haha, alla mina dagar är dåliga, nej ... Nu ljög jag ;) Idag är det nå friidrottstävlingar nu på morgonen. Men jag är för lat för att va me på det, så det hoppar i alla fall jag över. Palla liksom. Sen börjar vi riktiga lektioner efter lunch. Då är det idrott och SO, fast när det är idrott ska man gå och anmäla sig i kisoken hos Hanta och sen sitta och jobba elr va våran idrottslärare sa ? Men jag har ju inte idrott då lär jag väl inte behöva det ? :D Och SO, fuck va tråkigt i en timme och 40 min, jag döööör.

linnea om Använd google ?!?!?!?!?!:
ja jag har ju försökt hitta på google men hittar inget !
så kan du inte bara va snäll och förklara dina knep ? :)
08 September, 21:43


Sv; Så berätta vad din blogg heter så kanske jag kan hjälpa dig! ;)


Använd google ?!?!?!?!?!

Anonym om -.-:
HAHA palla att du e så kaxig o inte kan skriva hur du tjänar pengar på din blogg ?
Skärp dig. och skriv inte att jag är patetisk för att jag tycker du e kaxig för att du inte skriver det där.
men förfan, låt andra få lite tips oxå, dom vill nog oxå tjäna lite små cash :) o skriv inte om nå jävla sälja sex sak, vi orkar inte höra sån shit !
IP: 213.64.16.193

Men faan, fråga nån annan. Jag har redan förklarat flera ggr på bloggen. Och nej, jag ska inte kalla dig patetisk, för jag vet inte ens vad det betyder. Och de där me sälja sex hade jag inte heller tänk tagit upp. Ibland undrar jag om folk vet vad google är ? Jag har varit smart nog att kollat runt på google en att fråga andra, går mycket fortare ska du fan veta. Jag visste inte själv att jag var kaxig, men visst om du nu tkr det så fotrsätt me det, stör mig inte inte ett dugg :p
08 September, 20:00

-.-

linnea om .:
jag vet , men på min blogg när jag lägger ut annoner så får ja inte pengar så fort någon går in på min blogg liksom :ss

Svar; Nehe, men jag har mina små knep jag.
08 September, 18:46

Dusch!

Har precis kollat klart på en film. Nu ska jag hoppa in i duschen ..


.

linnea om Svar!:
kan du inte berätta hur man fixar det då ? :)
alltså så man får pengar så fort någon går in på bloggen ???
08 September, 17:37

Svar; Ja, du registrerar dig på ''Frossle'', ''Bloggpartner'' & ''Bloggerfy'', inte så svårt.

Svar!

linnea om Håltimme, nice ju ;):
ja men du har ju inget reklam i din blogg ??

Svar; Nehe, va är det där på sidorna & ovanför headern då ? :)

Det är detta som gör att jag får pengar, så fort ni har klickat er in på min blogg så hamnar det pengar på mitt konto, den ni! ;)
 



Lite allmänt jobbig ;)

Skönt och va hemma igen ;) Orkar inte skolan, den är bara allmänt jobbig.

Har ni hört Hugo & paow's cover ? Såå bra :)

Hugo & Paow - La isla

Håltimme, nice ju ;)

Har håltimme från ssk'n ! Så börjar vid halv 2 igen, men jag skulle kunna fått sluta nu eftersom det är idrott efter lunchen och det har inte jag, ;) Carro är hemma hos sig och typ äter elr nått :D

Fick en fråga oxå:

linnea om Samma sak varje dag :):
vad är det du tjänar pengar på i din blogg??
snälla svara :)

Svar; Reklamen, vad annars ?
08 September, 10:45



Samma sak varje dag :)

Skriver samma sak varje morron ? Haha, dax att komma på nått nytt kanske :) Snart kommer Carro då bär det av till skolan, idag går vi bara till 14.20 , hehe ;)



Film :)

Nu ska jag lägga mig och kolla på film :)


3 timmar, wow. Haha not :)

Har inte hunnit uppaderat nånting idag ju :( Skolans fel! Men aa ... I skolan hände väl inge speciellt, slutade 15.40 -.- Sen när jag kom hem så gick jag ut me Tyke, efter det så har jag städat mitt rum fram tills nu! Typ 3 timmar? Haha känner mig skapligt duktig, så nu lär mamma bli lite glad på mig i alla fall ? :) Haha, aja.
Men nu ska jag i alla fall hoppa in i duschen sen händer väl inte så mycket mer, men såklart uppdaterar jag sen!!!


En påse över huvudet, tack!?

Usch, idag vill jag bara dra en påse över huvudet och inte visa mig alls. Haha, ingen bra dag idag asså!
Men det blir väl bättre :) Förhoppningsvis! xD Lång dag idag oxå .. Orkaaaaaaaaaaaaa.


Nice du ;)

Åh, för engångskull så känner jag mig trött vid den här tiden på dygnet. Haha, så skönt, nu kanske jag får sova lite mer en vad jag gjort dom senaste dagarna!

XD

Killparfym ;)

Haha, är det bara jag som tycker att killparfym luktar hur jävla gott som hellst ?! Speciellt AXE, dom luktar väl endå godast ? ;)



Samhället, haha.

Va precis ner på samhället, följde mamma och handlade xd


Pussssss :D

Kom precis hem :) Vi gjorde väl inte så mkt, haha :) 

Gud va tråkigt ja känner mig, kanske man ska ta och ladda ner en film elr nått och roa sig me. Elr kanske ladda hem lite bra låtar :D Nää ... Vet inte, ;)


Elevensval SUGER!

Ska dra upp till H nu :)

Heheheh ;))

Sitter hemma, jag och Carro fick ''håltimme'' ehehehe. Så hon sitter och plattar håret och jag skriver här. Vi har fått nytt schema oxå, så jävla dåligt!!!! Förutom att vi slutar 12.20 varannan fredag.

(Klicka för större bild)

._.

Ska snart dra till skolan ...
& idag är jag skiit trött, somnade vid 2.


Nattinatti ;)

Godnatt ;)

Hittade en skitbra låt förresten :)

Lägga mig snart ?

Borde nog lägga mig snart, eftersom det är skola imorn ...
Och då måste jag gå till skolsyster, för jag har fått skit ont i min fot och har typ haft det jätte länge.


värsta deppig :O

Haha, jag känner mig värsta depp idag ju :( Och har sovit jävligt dåligt dom senaste dagarna. Men det går väl över.
Ska nog ta och leta fram kläder tills imorn eftersom det är skola. Och jag brukar alltid ha problem på morgonen och hitta kläder ;)


cocacola!

Har precis kommit hem, har vart me H! Nu sitter jag och dricker ett glas cola, fyfan så gott :)


öh ? :)

Ny duschad och fräsch och allt sånt där ;) 


Haha fan, varför ? :D

Skolan har ju fan förstört allt, man kan inte ens sova länge längre :O Haha, ska snart duscha sen ska jag nog dra upp till H :)


Godnatt.

Godnatt! :)

:)

Musik, högsta volym. Haha så jäävla nice :D

Ska snart äta, haha :(


Mat är inte min grej asså, haha!

Precis som rubriken, fan mat är inte min grej asså. Nyss skulle jag värma gröten i micron, hade visst lite för varmt så allt kokade över! Då va det bara att börja torka ur micron och börja om igen, den här gpngen kokade det i alla fall inte över, men duktig som jag är så ställer jag tallriken på bordet och råkar smälla till den me handen elr vad som hände så allt hamna på golvet! Så jäävla lyckat asså :) Nej inte direkt, så nu pallar inte jag göra allt på nytt, så vi skiter i att äta tills mamma kommer hem , ehehehhe.


Wft?! XD

Blir säkert nån mer ändring :)

Aja, jag somnade typ vid 5 och vaknade 9?! Så ni kan ju gissa om jag är trött :) + att jag har skit ont i magen!! Skulle vara skönt att hoppa in i duschen nu, så ska nog göra det snart. Får se vad som händer idag, bara ta det lugnt antagligen :)


Hyper :O Så ni får lite bilder på mig :)

Kan inte sova, är typ värsta hyper :O

Så jag bjuder på lite bilder som jag tar här i min lilla ensamhet :)








Nå mer elr ?

Anonym om Videoinlägg :):
Du är skabb :D
IP: 85.228.129.10
03 September, 23:04

Om det är nån som är skabb är det nog du. Skabbigt värre att vara anonym! Nejdå, förresten visste du att skabb är ett spindeldjur. Om du anser mig att vara en spindel då har du nog inte mycket innanför pannbenet. Men endå, både du och jag vet vad som är rätt. Och tyvärr så tar jag inte åt mig av anonyma, :)

Går inte så bra haha :(

Okej, jag är nästan färdig ... Men pallar inte fixa mer idag, har hållt på i typ flera timmar, haha. Okej, headern va ju inte mycket till att hänga i granen, men jag försökte i alla fall göra mitt bästa!



FIXAR LITE ME BLOGGEN!

OM NI UNDRAR VARFÖR BLOGGEN SER KONSTIG UT ÄR DET FÖR ATT JAG HÅLLER PÅ OCH GÖR OM DEN!


ont i magen!!!!! :(

Ont i magen som faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!!!

Hejdå, nu går jag och dör för en stund!
Haha, nej jag skojja ;)


hemma :)

Är hemma nu. Okej, det har jag vart ett tag men endå :) Gick bara till 13.40 idag, fett skönt! Haha nu sitter jag och läser min nya fridatidning som kommit ;)


skola.

Snart kommer Carro, och jag har problem att hitta tröja!!!


Frågor ^^

Haha, gör dethär innan jag ska lägga mig strax :)

Tjejlistan

1. Har du ett par rosa string? ~ Haha nej.
2. Vem var den senaste du pussade? ~ H såklart :D
3. Vad har du för bhstorlek? ~75 B
4. Trivs du med det? ~Ja ?
5. Hur många killars telefonnummer har du inlagt i din mobil? ~ 74
6. Gillar du nån nu? ~Ja :D
7. Vad gjorde du inatt? ~ Sov ? :)
8. Och i förrgår natt? ~Sov, haha ;)
9. Vad gör du innan du ska sova? ~ Sitter vid datan :)
10. Kan du prata med din mamma om allt? ~ Ja!
11. Hade du berättat för dina föräldrar om du blivit gravid? ~ Vet inte :s
12. Har du varit gravid? ~ Nej
13. Hade du blivit glad om din pojkvän friat till dig? ~ Skulle jag väl :p
14. Choklad eller glass? ~choklad, :D
15. Push-up eller T-shirtbh? ~ Push-up ;)
16. String eller hipsters? ~ Hipsters
17. klackskor eller gymnastikskor? ~ Haha, vanliga skor ;)
18. Kjol/klänning eller jeans? ~ Jeans :)

Tio saker om ditt liv

1. Har du nånsin varit kär? ~Yes :D
2. Tror du på kärlek? ~ Ja ? :p 
3. Har du gjort något du verkligen ångrar? ~ Haha, ja.
4. Har du någonsin fått ditt hjärta krossat? ~ Ja
5. Har du någon gång krossat någon annans hjärta? ~ Haha, jo jag har ju det.
6. Har du nånsin blivit kär i din bästa vän? ~ Nej?! xd
7. Har du nånsin älskat någon utan att tala om de för honom/henne? ~ Ja :O
8. Är du rädd för att starta ett förhållande med någon? ~ Har redan ett :)
9. Har du nånsin haft en hemlig beundrare? ~ Vet inte ? :)
10. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ~ Nope :p

Tio Har du nånsin

1. Har du nånsin blivit upptäckt när du smitit ut? ~ Nej ;)
2. Har du nånsin velat ta livet av dig? ~ Jo.
3. Har du nånsin gjort något du ångrar? ~ Ja.
4. Har du hoppat bungy jump? ~ Haha ne :D
5. Har du nånsin varit med i en olycka?  ~ Nope :p
6. Har du nånsin ätit en hel tårta? ~ Nej, tårta är äckligt :(
7. Har du nånsin önskat att någon ska göra sig riktigt illa? ~ Jaa xd 
8. Har du nånsin gått på bio ensam? ~ Nää
9. Har du nånsin tyckt att världen suger? ~ Yess

Tio Känslor

1. Saknar du någon just nu? ~ Ja :(
2. Är du glad? ~ Såklart :)
3. Är du fundersam? ~ Nja xd
4. Är du uttråkad? ~ Lite då :)
5. Är du tysk? ~ Haha ne ;)
6. Är dina föräldrar fortfarande gifta? ~ Har aldrig vart och dom är inte ens tillsammans :p
7. Gillar du någon just nu? ~ Yess :D
 
Om dig

1. Hur mycket är klockan just nu? ~ 20.44
2. Namn? ~ Sofie Hjelm :)
3. Vart bor du? ~ Rättvik -.-
4 Hur många barn vill du ha? ~ 1 räcker för min del ;)
5. Vill du gifta dig? ~ Ne, tror inte det :)
6. Rullar du spaghettin eller skär du den? ~ Skär ? :)
7. Har du ätit sushi? ~ Nee :O
8. Favoritglass? ~ Daim :D
9. Hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet? ~ Typ 5 ?! xd


Skulle

1. Skulle du vilja vara längre? ~ Nej tack :)
2. Skulle du vilja väga mer? ~ Nej, fyfan ._.
3. Skulle du vilja ha sex nu? ~ Jaa :O
4. Skulle du vilja dricka dig full nu? ~ Nej :)

Kan

1. Kan du röra på öronen? ~ No xd
2. Kan du slicka dig på näsan? ~ Nej ;)
3. Kan du kolla i kors med ögonen? ~ Haha ja :)
4. Kan dina föräldrar lita på dig? ~ Nja, tveksamt :)
5. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? ~ Vet inte :)
6. Kan du va på en fest utan att dricka? ~ Haha tveksamt ... Jodå ;)
7. Kan dina vänner lita på dig? ~ Ja ?
8. Kan du tänka att pierca dig i naveln? ~ Har redan haft!
9. Kan du suga? ~ Ohyes ;)
10. Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? ~ Jodå :)

Har

1. Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? ~ Jaa ? :p
2. Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? ~ Har dom säkert ?
3. Har du syskon? ~ Ja
4. Har du ljugit på någon fråga ? ~ Nej, varför skulle jag ?
5. Har dina föräldrar ljugit för dig? ~ Ja ?
7. Har du pussat någon som är fyra år äldre?  ~ Nej :p
10. Har du haft sex med någon som är två år äldre? ~ Jaa
11. Har du haft ett förhållande med någon som är fyra år äldre? ~ Nej :)

Vem

1. Vem älskar du? ~ H :D
2. Vem kan berätta allt för dig? ~ Dom som vill ;)


Love♥

Har precis kommit hem. Har träffat min snygging och en till :D Kulkul. Nu ska jag ut me Tyke :)

Precis vaknat.

Ligger i sängen och har precis vaknat. Fatta va skönt att slippa dedär idag. Ligger och messar me Carro, hon informerade mig om att det va skit tråkigt ;) Haha ..


film på 6an :)

Äh orka. Trött som inåthelvete. Så nu ska jag checka film på 6an ♥


Fuck, varför måste man ha rubrik för?!

Har varit hemma hos Carro och slingat håret på henne, därför jag inte hunnit uppdaterat!! Och min header kommer nog inte upp idag heller, för att jag var så jävla klantig och råka glömma att spara! Jaja ...
Idag hände det väl inget speviellt i skolan. Imorn ska tydligen alla 9:or ut och vandra i typ 100 timmar?! Men det är inget för mig så jag stannar hemma istället! Kallt skulle det tydligen bli oxå? Nej, vafan. Palla! HAHAH!

Nu ska jag börja om me min header och får se när jag blir klar ....



?

Snart kommer Carro, då bär det av till skolan, wiho .... Skit nice, elr ne förresten :) Kort dag idag i alla fall.


RSS 2.0