Kaos hihih...




Hahahah, den här sista bilden blev typ kaos. Lufsen såg en anka idag och fick nått ryck och sprang iväg låångt ut i vattnet :) Så Linnea fick springa efter ett tag innan han stannade så hon kunde ta me honom in i land igen. Alla andra bilder där uppe är oxå tagna idag. Haha, jag älskar att ta kort, de är skit kul ju :)
Och som vanligt får ni klicka på bilderna för att se dom större ;) ...

Bilder igen :)

Var ute me Tyke, Carro och Bambam idag. Haha då fick kameran följa me :)

(Klicka på bilderna för att se dom större : ) )


Kort :)

Va ute me Tyke och passade på att ta kameran me mig :)

Ni får klicka på bilderna för att se dom större :)



Gurkan :( ...

Sov ju hos Linnea igår som jag skrev, fast Tove var inte me. Så de va bara jag , Linnea och Carro :) På kvällen så grillade vi marshmallows och det gick lite för långt så det slutade med att vi smetade in massa i ansiktet hahahah. Men skiit kul endå ju ;) Sen kolla vi väl på film och sånt och somnade vid klockan någon gång, jag vet inte vad klockan var faktiskt. Filmen var i alla fall jävligt äcklig :) Aja sen åkte Carro hem vid 9 imorse så jag och Linnea kollade på film och typ städade, sen blev vi lite blöta oxå elr jaa, de var väl jag som blev mest utsatt av de ? ;) Skit samma, sen har de inte hänt så mkt mer, förutom att vart nere på samhället en stund me Carro och Linnea. Och så har jag väl vart uppe hos älskling en stund, för jag hade lämnat min väska där + att jag skulle lämna laddare och cykel där oxå :) & Gurkan åkte ur bb, asså fan ;( .....

Förresten, bilderna är tagna innan det blev VÄRRE i ansiktet ;)

PUSS.

Ska snart messa Carro om att jag är klar och se om hon oxå är helt färdig :) Sen ska vi gå upp till Linnea och sova där , Tove ska såklart oxå va me :)

    

Godnatt.

Nuu ska jag sova, godnatt :)


Smink :))

Mitt puder försvinner när jag måste ha det! Jag hade det igår, och idag har jag ingen aning om vart det är. Kul :)


De blir bättre :) ...

Att sova i en nybäddad säng måste ni väl hålla me om att de är så jäävla skönt :P ?! Haha. Nä men allvarligt, jag vet fan inte vad jag ska skriva. Det var så mycket enklare förut :P ... Men det kanske blir bättre sen :)


Haha.

Är hemma från skolan nu. Eller jag har vart det i typ 20 min men endå :) Inget speciellt hände, fast de brukar det ju aldrig göra så :P Men ska snart duscha håret och sen vid 6 ska jag upp till älskling :)


Coolt :)

Kolla, nu har jag skrivit ett till inlägg på samma dag. Bra jag är :) Nä då.. Men jag bara kände för det haha. Ska sova snart tror jag , och en sak som är bra är att Madde åkte ut från bb :D :D


:)

Jag funderar faktisk på att börja skriva lite oftare här om jag ska vara helt ärlig :) Men jag får fundera på det ett tag till och så visar det sig om det blir mer inlägg haha :P Jajaaa, de var det jag ville just nu ;)


~ Linnea & Carro & Sofie ~

Nu sitter jag här me Linnea och Carro :) Alla tre sitter vid varsina datorer och är osociala me varann typ.... Haha. Och idag följde jag Carro och hennes mamma och någon kompis till Carros mamma. Fast jag och Carro gick för oss själva, vi var först in på siba, sen intersport (stadium?) ica maxi och sen mcdonalds, :) Så sen så kom Carro till mig vid halv 6 typ och så åkte vi ner till affären, sen kom Linnea nån timme senare och vi gick vidare upp till han som jag kallade ''H'' förut som jag igentligen kallade för Hamid, men som igentligen heter Edris på riktigt, så i bloggen får han ha namnet älskling eller något liknande. Men ni lär fatta eftersom han är den enda killen jag skriver om så :P Jajaa, jag skriver sen nån gång när ja känner för det :)


Jag har världens bästa älskling =)


Jobb.

Jobbat hela marknaden me Linnea, fast igår var Carro me oxå :D Men idag är sista dagen :) Sitter på en madrass på golvet just nu, och Linnea sitter i min säg, haha intressant att veta :P






Gz 2 us haha :)

Idag har jag varit ovanligt trött än vad jag brukar vara, undra vad det kan bero på ... =) Skola kanske, haha. Och idag har jag och världens bästa älskling vart tillsammans i 10 månader :P  Nästan ett år juu, coolt :D


RSS 2.0